Monday, 29 April 2013

April-May Giveaway By Simplesyara

TAMAT


Assalamualaikum.

click banner to join

Tarikh : 28/4/2013 - 28/5/2013

Maxis

Friday, 26 April 2013

First Giveaway by Nuranis Amar

TAMAT


Assalamualaikum.
ξξ(∵◕◡◕∵)ξξ

click banner to join

❤♡♥♡ Nama FB ♡♥♡❤ 
❤♡♥♡ Mereka yang ditag ♡♥♡❤

1. Follow Blog sponser : *wajib dan akan dicek*
☑ Fauziah
☑ Cik Bella
☑ Cik Gadis
☑ Mojat 

2. "LIKE" Page sponser : *wajib bagi yang ade fb*

3. Follow twitter : *sunat*

4. Buat Entri :
☑ Tajuk Entri " First Giveaway by Nuranis Amar ".
☑ Buat entri kreatif. Kalau malas, copy paste je.
☑ Letak nama FB anda.
☑ Tag 2 orang rakan *pastikan mereka tahu*
☑ Dah siap, letak link entri di bahagian komen.

5. Pemillihan pemenang berdasarkan :
☑ Entri Kreatif *buat ayat, yang boleh menambat hati anis.. *
☑ Cabut tangan *wish your luck*
☑ Blog kemas dan comel

Masa : 25/4/2013 - 25/5/2013
Hadiah Untuk Bakal Pemenang
Gambaran Hadiah

Thursday, 25 April 2013

Giveaway by DI #2

TAMAT

Assalamualaikum.

click banner to join

Syarat :
1) Warganegara Malaysia.
2) Follow blog, follow twitter, like fanpage, follow friends, klik iklan dan like gambar sponsor  :)
3) Copy banner dan backlinkkan ke entry ini.
4) Tulis tajuk "Giveaway by DI #2"
5) Tinggalkan link entry di ruang komen.

Hadiah dan pembahagian hadiah? SINI. *34 pemenang dicari!
Tarikh tutup? 30/4/2013

Wednesday, 24 April 2013

Mega Giveaway by FY & NEB

TAMAT


Assalamualaikum.

click banner to join

Man In Love

Assalamualaikum readers.
It had been such a long time since I post my last fav song, right.
Well of course, I'm busy joining GAs. Hehe.
Here's my newest fav.






credits: [youtube][jgmb829][Kpopfannzone]

Tuesday, 23 April 2013

First Giveaway By Anadiera

TAMAT


Assalamualaikum...

click banner to join

 20 April 2013 sehingga 20 May 2013 

Syarat-Syarat :

1) Terbuka kepada semua blogger Malaysia 
2) Click SINI SINI  *join group tu dan untuk penambahan hadiah
3) Like fanpage,follow dekat sidebar dan follow blog ni *wajib 
4) Buat satu entry yang bertajuk "First Giveaway By Anadiera"
 5) Copy banner diatas *jangan lupa backlink okay 
6) Tag seberapa banyak kawan *tak wajib
7)  Like semua fanpage sponsor : *wajib
 8) Follow blog Sponsor : *wajib
9) Follow Twitter dan click G+ Sponsor : *wajib
10) Click semua iklan sampai habis loading tau : *wajib and akan di cek oleh sponsor 
11) Post link entry anda di comment entry ini *link di shoutbox tidak diterima


                       > SENARAI PESERTA *Belum update
#peserta yang tidak mematuhi syarat automatik akan di batalkan penyertaannya :)

Mereka yang ditag :

Sunday, 21 April 2013

2nd Bombastic Giveaway by Cik Amabee

TAMAT


Assalamualaikum.
Since I don't really had the mood to share my stories with u guys, I decided to join another GA.
Let's join. Interesting prizes awaiting. The conditions are also so easy.

click banner to join

Saturday, 20 April 2013

Simple Giveaway & Contest by MSH Productions

TAMAT

click banner to join

Mereka yang ditag:
1- Myoland.
2- Ienaa Zaidi.
3- Zeera.
4- Miss Nino.
5- Iema.


Giveaway bermula 5 April 2013 sehingga 30 April 2013.

Syarat-syarat:
1. Warganegara Malaysia
2. Mempunyai blog dan facebook
3. KLIK INI, INI, INI dan tunggu sampai habis loading! *akan disemak* 
4. Wajib follow blog sponsers dan like page sponsers!
5. Tempek banner di atas dan letak banner di atas di sidebar blog anda 
6. Buat entry bertajuk "Simple Giveaway & Contest by MSH Productions" dan tinggalkan link entri anda di ruangan komen .
7. Tag rakan-rakan anda sekurang-kurangnya 3 orang.

Top Referral
1st Cash RM 50
2nd Cash RM30


Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3 (Saidatul Qifayah)
Topup/Cash RM5 x4 Pemenang (Saidatul Qifayah)
Tudung Bawal Plain x 3 Pemenang (Saidatul Qifayah)
Blog Review x 4 Pemenang (Saidatul Qifayah)
Ruang Tapak Iklan x 3 Pemenang (Saidatul Qifayah)
Blog Review x 3 Pemenang (Waney Redza)
Topup/Cash RM5 x 2 Pemenang (Waney Redza)
Ruang Tapak Iklan x 2 Pemenang ( Adam Faiz)
Tudung Shawl x 2 Pemenang (Erny Nur Aiman)
Voucher Lens RM10 x 2 Pemenang (Nur Mahirah)
Bloglist 1 Bulan x 5 Pemenang (Nur Mahirah)
Custom Header x 1 pemenang (Maya Izara)
Header Animated x 1 Pemenang (Fiqa Nsz)
Blog Review x 3 Pemenang (Nur Izati)
Bloglist 1 Bulan x 5 Pemenang (Nur Izati)
Topup RM5 x 2 Pemenang (Iqa Syafika)
Bloglist 1 Bulan x 3 Pemenang (Nur Asma)
Topup RM5 x 2 Pemenang ( Radhiah Ilyas)
Shawl pashmina x 2 Pemenang ( Nur Ilia)


Pembahagian Hadiah
Akan di kemas kinikan.


Pemilihan Pemenang
Pemilihan pemenang berdasarkan TOP REFERRAL
Saguhati berdasarkan luckydraw/random.org

Nota Tambahan :
Giveaway/Contest ini akan terbatal jika peserta tidak melebihi 50 peserta
Peserta yang tidak mengikuti syarat di atas,penyertaan akan di batalkan secara
AUTOMATIK.


Tuesday, 16 April 2013

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria

TAMAT

Assalamualaikum...

Hari ini saya nak lancarkan perang gerila..Ehh...tertiba..nak lancarkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria. Nama pun mini kan jadi hadiahnya tidaklah terlalu besar.

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Syaratnya :
  1. Follow blog !Aini Zakaria, Add To Circle Google+ Nurul Aini dan Like Page !Aini Zakaria.
  2. Tulis satu entry bertajuk Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria"
  3. Copy dan Paste coding di bawah ini ke dalam entry anda kemudian klik Publish.
  4. Tinggalkan url/link penyertaan anda di ruang komen entry ini sahaja, di Cbox tidak diterima.
Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Kredit kepada kak Mia|Mialiana.com.


Hadiah :

Sepasang bow brooch untuk 15 orang Pemenang. Harga bow brooch ini bernilai RM2.50-RM3.00 setiap satu tau..hehe.. Jadi setiap pemenang dapat 2 pasang bow brooch. 
Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan.
Tarikh Tutup:  01/05/2013


Jomlah memeriahkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria ini ye. Tak kira blogger lelaki mahupun perempuan. Semua boleh join. Boleh bagi pada adik perempuan ke? kan. ^____^

Monday, 15 April 2013

yaya craft giveaway

TAMAT


Assalamualaikum.
Jom join GA ni. ^^

click banner to join

Syarat-syaratnya :
  1. follow blog yaya..
  2. like celoteh cik yaya dan yaya craft
  3. then klik cantik dan kacak
  4. letak banner kat atas tu dan buat tajuk "yaya craft giveaway"
  5. tag seorang rakan blogger (nak lebih pun dialu-alukan dan pastikan mereka tahu)
  6. tinggalkan link entri korang dekat komen entri GA ni saja tau.
  7. penyertaan akan terbatal kalau korang tak buat syarat 1, 2 dan 3.
senang tak syarat-syaratnya??
jom la join..tunggu apa lagi..
jom terjah HADIAH pula.
tarikh tamat 30 / 4 / 2013


Mangsa tag saya : 

SEGMEN: Saya Nak Free Gift by Miratul Reyyah

TAMAT


Assalamualaikum readers.
Jom join her 1st GA. ^^

click banner to join

Syarat-syarat penyertaan:
1- Follow blog Miratul.
2- Follow blog sponsor sini dan sini.
3- Buat entry " SEGMEN: Saya Nak Free Gift by Miratul Reyyah. "
4- Letak banner ni dan backlinkkan.
5- Tinggalkan link anda kat ruang komen entri.

Semua pemenang akan dipilh secara Random.

Tempoh: 14 April - 9 Mei 2013



Senarai Hadiah:
1) Shawl x 1
2) Tudung Bawal x 1
3) Cute Note Book x 1
4) Sleeping Mask x 1
5) Clean & Clear cleanser x 1
6) Face mask x 1


Simple Giveaway by YayaHatsumi

TAMAT

Assalamualaikum readers. 
Today I join another GA. ^^
Let's join.

click banner to join

Syarat-syarat
1. Mesti follow blog Yaya Hatsumi *akan diperiksa
2. Like fanpage and follow facebook and twitter. {di sidebar Yaya} *akan diperiksa
3. Follow semuaaaaaa sponsors. *akan diperiksa
4. Buat satu entry bertitle Simple Giveaway by YayaHatsumi
5. Tempek banner buruk dalam entri tersebut.
6. Publish entri, paste link penyertaan di bahagian comment entri ini beserta nama facebook (bukan link)

Para penaja
Nurul Ain Athirah : Follow blog
Ismah Wayne Atikah : Follow blog 
Echa : Follow blog 
Syarafana: Follow blog
Awan putih: Follow blog
Hazirah: Follow blog | Add fb 

Heirizalieyana: Follow blog 

Najwa: Follow blog 

Aina: Follow blog

Siti Najwa: Follow blog 
Nur Syikin: Follow blog
Rara: Follow blog
Budak Vanilla: Follow blog
Syafiqah: Follow blog
Iza Arina: Follow blog
Miya: Follow blog
Ain: Follow blog
Siti Noor: -
Sabrina: -
Wanny Bueno II: -

Click!
 [ Click ] [ Click ] [ Click ] [ LIKE ] *new

Like | Follow!

  

  


Hadiah-hadiah
1x Tudung bawal printed
2x Brooch reben
1x Mini travel bag -gambar *new
5x Handmade bookmarks (2 each) 
2x Cursor nama
15x Topup RM5 *new
1x Topup RM10
1x Doodle
5x Bloglist sebulan
13x Header
6x Review